Filters
اولویت ها
جستجو
تولید کننده: آرکا

سوسیس کوکتل بند انگشتی (ژاپنی) 70% آرکا

0 تومان
تهیه شده از: گوشت قرمز درصد گوشت: 70 درصد

مواد تشکیل دهنده: گوشت قرمز 70%، روغن، نشاسته، شیر خشک، نمک، تخم مرغ، فسفات، نیتریت و اسید آسکوربیک.

 

 

میزان گوشت               70% گوشت قرمز

نوع پوشش  پلی آمید

وزن تقریبی هر عدد(رول)              10 الی 15 گرم

وزن کلی بسته(فله)       20 کیلو

قطر(کالیبر)                1.5 سانتی متر

انرژی       107.94 کیلو کالری

قند             0 گرم

نمک          0.88 گرم

چربی         6.67 گرم

اسید چرب ترانس         0.35 گرم

 

شرايط نگهداري: سوسيس و كالباس مي بايست حداكثر تا 30 روز در دماي 0 تا 4 درجه نگهداري شود. نبايد موقع باز كردن بوي نامطبوع يا آب انداختگي كدر داشته باشد. سوسيس و كالباس نبايد منجمد شوند و وكيوم آنها نبايد بادكردگي داشته باشد. محصول بايد رنگ طبيعي داشته باشد. بهتر است محصولي خريداري شود كه زمان كمتري از توليد آن گذشته باشد.

طرز مصرف: كوكتل گوشت به صورت خام، سرخ شده و بخار پز قابل مصرف می باشد. بهتر است اگر سرخ مي شود در دماي 70 تا 80 درجه و در حدود 2 تا 3 دقيقه پخت شود. در صورت آبپز كردن بايد سوسيس را با روكش در آب 70 درجه تازه بدون املاح ته نشين شده انداخت و بايد دقت داشت كه دو سمت روكش سوسيس كاملا بسته باشند. اين محصول در حالت سرد نيز قابليت مصرف را دارد.

بررسی و نظر خود را بنویسید
  • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

مواد تشکیل دهنده: گوشت قرمز 70%، روغن، نشاسته، شیر خشک، نمک، تخم مرغ، فسفات، نیتریت و اسید آسکوربیک.

 

 

میزان گوشت               70% گوشت قرمز

نوع پوشش  پلی آمید

وزن تقریبی هر عدد(رول)              10 الی 15 گرم

وزن کلی بسته(فله)       20 کیلو

قطر(کالیبر)                1.5 سانتی متر

انرژی       107.94 کیلو کالری

قند             0 گرم

نمک          0.88 گرم

چربی         6.67 گرم

اسید چرب ترانس         0.35 گرم

 

شرايط نگهداري: سوسيس و كالباس مي بايست حداكثر تا 30 روز در دماي 0 تا 4 درجه نگهداري شود. نبايد موقع باز كردن بوي نامطبوع يا آب انداختگي كدر داشته باشد. سوسيس و كالباس نبايد منجمد شوند و وكيوم آنها نبايد بادكردگي داشته باشد. محصول بايد رنگ طبيعي داشته باشد. بهتر است محصولي خريداري شود كه زمان كمتري از توليد آن گذشته باشد.

طرز مصرف: كوكتل گوشت به صورت خام، سرخ شده و بخار پز قابل مصرف می باشد. بهتر است اگر سرخ مي شود در دماي 70 تا 80 درجه و در حدود 2 تا 3 دقيقه پخت شود. در صورت آبپز كردن بايد سوسيس را با روكش در آب 70 درجه تازه بدون املاح ته نشين شده انداخت و بايد دقت داشت كه دو سمت روكش سوسيس كاملا بسته باشند. اين محصول در حالت سرد نيز قابليت مصرف را دارد.